Vergroot je voorsprong

Ontdek de kracht van je merk

Of je nou een beginnend bedrijf bent dat op zoek is naar de juiste richting, een bestaand merk dat bij moet sturen of de stap wilt zetten naar digitalisering.

Work of Bryan is ervan overtuigd dat een sterk merk de sturende kracht is van een onderneming. Het geeft richting aan strategie, positionering en interacties met medewerkers, leveranciers, partners en klanten.

De manier van zaken doen verandert snel. Technologische ontwikkelingen zorgen dat er meer kan en dat consumenten meer van je verwachten. We helpen bedrijven daar op in te spelen én bij het bepalen van de juiste richting voor succes.

Verwacht geen ellenlange plannen, maar een pragmatisch plan van aanpak. Geen dik rapport, maar een brandbook. Innovatie blijft niet bij wat ideeën, het traject resulteert in new business cases die je meteen kan toepassen of presenteren aan je directie.

Op ad interim basis of met korte workshops en krachtige sessies ga ik samen met jouw management team, afdeling of projectteam onder begeleiding aan de slag met een specifieke uitdaging voor jouw bedrijf. Je bedrijf komt meteen in beweging.

 

 “The brand is not just your logo. It is an organizing principle. It defines what products you make, what features you highlight, what people you engage with and what you communicate. It helps you to stand out from the crowd.”

~ J. Merks – Benjaminsen