Interim, stategie & workshops

Ad interim opdrachten, strategische sessies & workshops

Je kan mij inhuren voor ad interim projecten als commercieel manager, marketing directeur/manager of facilitator van merk en innovatie trajecten. Naast de interim opdrachten bied ik korte brainstormsessies of workshops aan. Alle opdrachten of workshops hebben één van de onderstaande drie doelen voor ogen:

1. Ontwikkelen van een sterk winstgevend merk
2. Bepalen van de juiste (marketing) strategie
3. Merk gedreven innovatie

Ik weet zeker dat ik voor nieuwe impulsen en energie kan zorgen binnen jouw organisatie. Bekijk onderstaand een aantal workshops of strategiesessie. Meer weten, neem dan contact op. Afhankelijk van jouw uitdaging ontwikkel ik graag een specifiek traject.

Download de introductie pdf met daarin een aantal cases en recente opdrachten.

5 voorwaarden voor succes:

Een inspirerende omgeving.
Een ervaren facilitator.

Bryan Benninga_Voorsprong door vernieuwing

Een multidisciplinair team.
Een heldere vraag.
De tijd.

Merkontwikkeling: in een mum van tijd eigen én anders

Kom in je kracht door te werken vanuit je merk. Samen met jou en je team zetten we de basis van je bedrijf – je merkidentiteit en positionering – op papier. In drie fases zoeken we naar wat jou eigen én anders maakt. En bedenken we ideeën om je voorsprong op of uit te bouwen. Boek ‘m nu.

Dit kan ook in één dag. Je bouwt aan je merk en aan je team. Brandbuilding én teambuilding. Elke vitale onderneming zou zichzelf zo’n verfrissende ervaring moeten gunnen. Meteen aan de bak met jouw team, klik hier.

Strategie: je business of marketingplan in een dag op papier

Iedereen heeft plannen. De kunst is om ze te realiseren. Dat kan je meestal niet alleen. Wij helpen organisaties om samen met hun eigen mensen (management, marketing of projectteam) hun strategie op papier te zetten. Kort, krachtig en vooral doeltreffend. Met o.a. het bewezen OGSM en de Online Scorecard koppelen we (digitale) ambitie aan concrete resultaten. Meer weten over de opzet? Bel of mail me.

Innovatie: nieuwe producten en diensten bedenken

Helden van morgen innoveren vandaag. Je gaat onder begeleiding zelf nieuwe producten, diensten of proposities bedenken voor jouw organisatie. Work of Bryan helpt op een gestructureerde manier bij het verhogen van de slagingskans van jouw innovatieproces.

Afhankelijk van de vraag en de fase waarin jouw bedrijf zit gaan we aan de slag met de VOORT methode – waarin je in 5 duidelijke stappen op weg gaat naar 3 tot 5 new business cases – of doorlopen we het Start Up Accelerator proces (Sanoma).

“Great business is where problems are solved and lives are improved”.

Vraag nu naar de opzet van deze sessie(s).